Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

LEAR NUDI NOVA RADNA MESTA


Sajam zapošljavanja najavljen je za subotu 14.07. a održaće se u Velikoj sali SO Srbobran. Štand kompanije LEAR koji će naredna tri dana biti na Trgu slobode u Srbobranu posetio je danas predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški...


Opština Srbobran organizuje  Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji će se u subotu, 14. jula, održati u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran, Trg Slobode 2, sa početkom u 10 časova.

Prilikom obilaska Trga slobode, koji je centralno mesto proslave Petrovdana, Radivoj Paroški zaustavio se i na štandu kompanije Lear gde se obratio novinarima:

Kako u ovom trenutku kompanija Lear traži operatere u proizvodnji, čije će zaduženje biti izrada električnih kablovskih snopova, na sajmu će detaljnije biti predstavljena upravo ova pozicija, ali i ceo proizvodni pogon u Novom Sadu, kao i uslovi za zapošljavanje, uslovi rada, te sistem plata i benificija. Zainteresovani će imati priliku i da pričaju sa predstavnicima kompanije, da im predaju svoje radne biografije, dok će opština u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje čak pomoći nezaposlenima u pisanju radnih biografija, ukoliko ih nemaju.

Za sada svi radnici ove kompanije, između ostalog, imaju organizovan autobuski prevoz iz Srbobrana, a uskoro će prevoz biti organizovan i sa polaskom iz Turije i Nadalja.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.07.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen