Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

LEAR NUDI NOVA RADNA MESTA


Sajam zapošljavanja najavljen je za subotu 14.07. a održaće se u Velikoj sali SO Srbobran. Štand kompanije LEAR koji će naredna tri dana biti na Trgu slobode u Srbobranu posetio je danas predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški...


Opština Srbobran organizuje  Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji će se u subotu, 14. jula, održati u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran, Trg Slobode 2, sa početkom u 10 časova.

Prilikom obilaska Trga slobode, koji je centralno mesto proslave Petrovdana, Radivoj Paroški zaustavio se i na štandu kompanije Lear gde se obratio novinarima:

Kako u ovom trenutku kompanija Lear traži operatere u proizvodnji, čije će zaduženje biti izrada električnih kablovskih snopova, na sajmu će detaljnije biti predstavljena upravo ova pozicija, ali i ceo proizvodni pogon u Novom Sadu, kao i uslovi za zapošljavanje, uslovi rada, te sistem plata i benificija. Zainteresovani će imati priliku i da pričaju sa predstavnicima kompanije, da im predaju svoje radne biografije, dok će opština u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje čak pomoći nezaposlenima u pisanju radnih biografija, ukoliko ih nemaju.

Za sada svi radnici ove kompanije, između ostalog, imaju organizovan autobuski prevoz iz Srbobrana, a uskoro će prevoz biti organizovan i sa polaskom iz Turije i Nadalja.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.07.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin