Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

NOVA RADNA MESTA ZA NEZAPOSLENE


Opština Srbobran organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji se u subotu, 14. jula, održao u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran. Opština želi da pruži šansu svima koji nude posao njenim građanima i na taj način pomažu da se smanji nezaposlenosti u Srbobranu i okolini, što je jedan od najvažnijih prioriteta ove opštinske uprave.


Lear korporacija je vodeći, globalni proizvođač automobilskih sedišta i električnih sistema i važan dobavljač velikih svetskih proizvođača automobila - do čijih proizvodnih traka delovi iz novosadskog pogona moraju biti isporučeni u tačno određeno vreme. Zbog svega toga ovoj američkoj kompaniji je izuzetno važno da pronađe dobre radnike, kojima će ponuditi dobre uslove za rad.  

Trenutno zapošljavaju 3500 radnika, mahom radnika u proizvodnji, mašinskih tehničara, tehničara elektronike i inženjera. 

O svim detaljima i procesu rada nakon zapošljavanja svi zainteresovani su mogli da dobiju informaciju iz prve ruke od ljudi koji su u ime kompanije došli da predstave svoj sistem rada i šta je to što oni nude radnicima.

Evo šta je za naš portal rekao Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća i rukovodilac Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj, objašnjavajući zbog čega je opština stala iza ovog Sajma zapošljavanja i šta ih je opredelilo da pruže podršku ovoj kompaniji:

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.07.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen