Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1565/nova-radna-mesta-za-nezaposlene/

Verzija za tampu / To ScreenviewNOVA RADNA MESTA ZA NEZAPOSLENE


Opština Srbobran organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji se u subotu, 14. jula, održao u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran. Opština želi da pruži šansu svima koji nude posao njenim građanima i na taj način pomažu da se smanji nezaposlenosti u Srbobranu i okolini, što je jedan od najvažnijih prioriteta ove opštinske uprave.


Lear korporacija je vodeći, globalni proizvođač automobilskih sedišta i električnih sistema i važan dobavljač velikih svetskih proizvođača automobila - do čijih proizvodnih traka delovi iz novosadskog pogona moraju biti isporučeni u tačno određeno vreme. Zbog svega toga ovoj američkoj kompaniji je izuzetno važno da pronađe dobre radnike, kojima će ponuditi dobre uslove za rad.  

Trenutno zapošljavaju 3500 radnika, mahom radnika u proizvodnji, mašinskih tehničara, tehničara elektronike i inženjera. 

O svim detaljima i procesu rada nakon zapošljavanja svi zainteresovani su mogli da dobiju informaciju iz prve ruke od ljudi koji su u ime kompanije došli da predstave svoj sistem rada i šta je to što oni nude radnicima.

Evo šta je za naš portal rekao Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća i rukovodilac Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj, objašnjavajući zbog čega je opština stala iza ovog Sajma zapošljavanja i šta ih je opredelilo da pruže podršku ovoj kompaniji:

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign