Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PAROŠKI POSETIO PENZIONERE


Nakon što je lokalna samouprava pronašla način da na letovanje u Sutomore besplatno pošalje 50 penzionera iz naše opštine, na njihov poziv Radivoj Paroški, preddsednik opštine, bio je juče gost u prostorijama Udruženja penzionera.


Pored želje da se zahvale, penzioneri su iskoristili ovaj susret da ga upoznaju sa problemia koji su svakodnevno prisutni u životu njihove zajednice, ali i da konsttruktivnim predlozima ukažu na koji način bi se mogao život ljudi starije generacije učiniti boljim.

Udruženje penzionera u našoj opštini broji 1.500 članova i spada u red najvećih u Vojvodini. Upravo zbog toga predsednik Paroški iskazao je želju da se u narednom periodu veza Udruženja i loaklne samouprave učini još boljom i kvaltetnijom i da se na taj način pozitivno utiče na ukupan život starije populacije.

U znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju i razumevanje opštine za probleme penzionera Paroški je na poklon dobio simboličan poklon.

Ono što se čulo u razgovoru koji je bio otvoren, ali i srdačan i pun obostranog razumevanja je da opština treba pre svega da vodi računa o svojim građanima koji su budućnost naše zajednice, a to su deca i mladi, kao i da nastavi sa aktivnostima koje su usmerene na podršku licima sa posebnim potrebama kako bi bili ravnopravnio članovi našeg društva i da bude servis najstarijim našim sugrađanima kada je to potrebno i kada za tako nešto postoje mogućnosti.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.07.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin