Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PAROŠKI POSETIO PENZIONERE


Nakon što je lokalna samouprava pronašla način da na letovanje u Sutomore besplatno pošalje 50 penzionera iz naše opštine, na njihov poziv Radivoj Paroški, preddsednik opštine, bio je juče gost u prostorijama Udruženja penzionera.


Pored želje da se zahvale, penzioneri su iskoristili ovaj susret da ga upoznaju sa problemia koji su svakodnevno prisutni u životu njihove zajednice, ali i da konsttruktivnim predlozima ukažu na koji način bi se mogao život ljudi starije generacije učiniti boljim.

Udruženje penzionera u našoj opštini broji 1.500 članova i spada u red najvećih u Vojvodini. Upravo zbog toga predsednik Paroški iskazao je želju da se u narednom periodu veza Udruženja i loaklne samouprave učini još boljom i kvaltetnijom i da se na taj način pozitivno utiče na ukupan život starije populacije.

U znak zahvalnosti za dosadašnju saradnju i razumevanje opštine za probleme penzionera Paroški je na poklon dobio simboličan poklon.

Ono što se čulo u razgovoru koji je bio otvoren, ali i srdačan i pun obostranog razumevanja je da opština treba pre svega da vodi računa o svojim građanima koji su budućnost naše zajednice, a to su deca i mladi, kao i da nastavi sa aktivnostima koje su usmerene na podršku licima sa posebnim potrebama kako bi bili ravnopravnio članovi našeg društva i da bude servis najstarijim našim sugrađanima kada je to potrebno i kada za tako nešto postoje mogućnosti.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.07.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen