Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1595/huligani-nasrnuli-na-kolu/

Verzija za tampu / To ScreenviewHULIGANI NASRNULI NA ŠKOLU!


U noći između subote i nedelje nakon što su razvalili ogradu, grupa mladih,  razbijali i lomili u dvorištu OŠ Vuk Karadžić u Srbobranu....


Lomili su sve što im se našlo na putu. Najpre su kamenicama, koje su isčupali iz stepenica na đačkom ulazu škole, razbili dupii prozor na zgradi škole, potom su razvalili kante za smeće, a kako im očigledno iživljavanja na imovini škole nije bilo dovoljno, poskidali su i zaštitne mreže na dva klima uređaja.

Policija je obaveštena, izvršila je uviđaj i sprovodi se istraga kako bi se počinioci ovog vandalskog čina identifikovali.

Na licu mesta pored srče stakla od razbijenog prozora i uništene imovine, nalazila se i  ambalaža od alkoholnih pića, tako da su po svemu sudeći počinioci ovog vandalskog dela bili pod uticajem alkohola, što nikako ne opravdava ovakvo ponašanje.

Srbobran oduvek ima dobru i čestitu omladinu, a ovakvi slučajevi su na sreću retki i neprimereni. Upravo zbog toga bilo bi važno da se počinioci pronađu kako se ne bi bacala senka na jednu čitavu generaciju dece i omladine koja u najvećem broju može svojim ponašanjem i odnosom prema javnoj svojini i prirodnom okruženju da bude primer i starijima.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign