Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

KREATIVNI RASPUST


Tokom avgusta osam radionica okupiće 38 učesnika. Sa decom rade četiri učiteljice, a radioničari će se upoznati sa različitim materijalima, likovnim tehnikama i imaće priliku da svoje radove prikažu po završetku projekta.


Projekat „Kreativni raspust“ je počeo sa radom . Ukupno je prijavljeno 38 učesnika od kojih je 34 osnovnoškolskog, a 4 mlađeg uzrasta. Najmlađi učesnici ovih radionica imaju 5 godina. Iako je projektom predviđeno da učestvuje 30 učesnika osnovnoškolskog uzrasta , prihvaćena su sva zainteresovana deca.

Učiteljice Snežana Ostojić, Vesna Todorović, Nataša Živković i Jelena Jorgić su održale prvu radionicu u sredu, 8.8.2018. godine. Na ovoj radionici su se učesnici međusobno predstavili i upoznali, crtali, pravili lutke od drvenih varjača, a potom smišljali priče o napravljenim lutkama. Druga radionica je održana u petak 10.8. Na ovoj radionici su učesnici slušali zanimljivosti o životinjama, a zatim maše tehnikom pravili životinje po sopstvenom izboru.


Ukupno je planirano 8 radionica tokom meseca avgusta, po dve svake nedelje u trajanju od po dva sata na kojima će se deca upoznati sa različitim materijalima i likovnim tehnikama. Nakon poslednje radionice će biti organizovana izložba radova koje su deca pravila.


Organizatori projekta se zahvaljuju glavnom pokrovitelju,Opštini Srbobran koja je finansijski podržala ovaj projekat i prepoznala značaj ovakvih dešavanja;direktorici Osnovne škole „Vuk Karadžić“,Julkici Popović koja je obezbedila prostor za održavanje radionica kao i sponzorima koji su svojim donacijama doprineli uspehu projekta ( „Smart kolor“ farbara, knjižara „Švrća“, prodavnice „Sandra“ , „Tesmo“ i „XIAOYAN“). 

Postavio: Administrator dana 2018.08.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin