Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

SRBOBRANAC UBIJEN U CRNOJ GORI


Državljanin Srbije Željko Pavkov ubijen je, dok je Ljubomir Lazić takođe državljanin Srbije teže ranjen u vatrenom okršaju koji se dogodio u Bijelom Polju, objavile su podgoričke TV Vijesti dodajući da je policija uhapsila Bjelopoljca Elvisa Ćatovića za kog se sumnja da je pucao na srpske državljane.


Iz Uprave policije Crne Gore je saopšteno da se sumnja da su stradali i povređeni imali nameru da Ćatovića ubiju, te da su ilegalno ušli u Crnu Goru. Sagovornik "Vijesti" iz policije navodi da je u okršaju ranjen i Ćatović, ali da tek treba da bude utvrđeno ko je u njega pucao i pogodio ga u ruku. Policija je pronašla i oružje kojim je ovaj zločin počinjen.

(Pištolj s prigušivačem koji je nađen pored ubijenog Pavkova)

"Nakon konsultacija sa tužiocem, E.Ć. (32) iz Bijelog Polja je lišen slobode, zbog sumnje da je, na štetu Ž.P. i Lj.L, počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju kvalifikovano smrtnom posljedicom u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. E.Ć. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela. Dosadašnje policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su Ž.P. (47) iz Srbobrana, državljanin Republike Srbije, i Lj.L. (46) iz Zemuna, takođe državljanin Republike Srbije, ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mjesta koje pripada Opštini Bijelo Polje a gdje živi E.Ć. u namjeri da ga liše života", saopšteno je iz crnogorske policije.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 60
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen