Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SAOPŠTENJE SRPSKE NAPREDNE STRANKE


Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću


Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran pruža bezrezevnu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću u njegovim naporima za dalji napredak Srbije, njeno ekonomsko jačanje i podizanje ugleda u svetu.

U potpunosti podržavamo i napore predsednika Republike Srbije i tima njegovih saradnika u iznalaženju rešenja za viševekovni problem Srbije – kosovsko pitanje i načine na koje predsednik Vučić uspeva da održi mir i pronalazi podršku i razumevanje za najdelikatniju političku temu Srbije.
Najoštrije osuđujemo delovanje opozicionih lidera i poziv, pre svih Boška Obradovića, na puč i ubistvo predsednika države.


Opozicija svoje političko delovanje usmerava na puko blaćenje lika i dela predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bez ijednog konstruktivnog predloga za rešavanje najdelikatnijih državnih pitanja za koja su, više nego ikada, potrebni jedinstvo i podrška svih značajnih političkih činilaca i građana Srbije, čime nedvosmisleno poručuju da nisu dorasli veličini političke borbe u koju se nevešto pletu svojim politikantskim i nezrelim izjavama i javnim nastupima. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin