Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

ŽELJKOVA SAHRANA U SRBOBRANU


Nekadašnji pripadnik "Crvenih beretki" koji je stradao u krvavom okršaju u okolini Bijelog Polja, Željko Pavkov (47) biće sahranjen u Srbobranu na pravoslavnom groblju u subotu 18.08.2018.


Vreme sahrane je u 16.00h.

Srbobran.net je objavio informaciju koja se pojavila u medijima u vidu saopštenja MUP-a Crne Gore, nakon pogibije našeg sugrađana. Ovaj oružani obračun u kome je jedan od učesnika stradao, a dvojica su ranjeni izazvao je veliku pažnju medija i novinari pokušavaju da saznaju što više detalja kako bi javnost bila upoznata sa razlozima koji su doveli do upotrebe oružja i šta se zapravo desilo u ponedeljak pola sata pre ponoći.

Bjelopoljac Elvis Ćatović (32) je dugo godina poznavao Željka Pavkova Lalu  iz Srbobrana, nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO), za čije ubistvo je osumnjičen.

Ovo tvrdi izvor Večernjih novosti, mada je Ćatović na saslušavanju tvrdio da je kobnog dana prvi put video Pavkova na koga je pucao.  "Novosti" saznaju da su oni izvesno vreme proveli zajedno u Nemačkoj, gde su bili angažovani u jednoj građevinskoj firmi.

- Pavkov je došao u sukob sa Ćatovićem oko nekih poslova. Lazić je bio na njegovoj strani, jer su zajedno bili i na ratištima, ali i u JSO. On zna sve o pozadini tog sukoba između Pavkova i Ćatovića. Bjelopoljac laže da ih ne poznaje i da ne zna zašto su ga napali. Pavkov je hteo da ga zaplaši ali ne i da ga ubije. On ih je namamio da dođu u Crnu Goru obećavajući da će da razreše situaciju, citiraju Novosti svoj izvor.

Poginuli Pavkov kako Srbobran,net saznaje u redovima Crvenih beretki bio je poznat kao izuzetni hrabar borac. Starešina mu je bio Radojica Rajo Božović, a jedinicu je napustio posle njenog rasformiranja.

Pripadnici Crvenih beretki na svojoj Facebook stranici na simboličan način oprostili su se od svog saborca.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.08.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 67
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen