Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

NOVI START RUKOMETNOG SPORTA U SRBOBRANU


Rukometni klub Srbobran se posle nekoliko godina pauze uključuje u ligaško seniorsko takmičenje.U sezoni 2018/19 nastupaće u Trećoj rukometnoj ligi Vojvodine, grupa Zapad.


Bio je to dovoljan razlog da čujemo šta na tu temu ima da nam kažu predsednik RK Srbobran i trener ekipe.Predsednik kluba Bečejac Stevan za Srbobran.net kaže:

- Svi u klubu se radujemo što smo dočekali ekipu koja je na okupu 4 - 5 godina u mlađim kategorijama, koja je stasala za seniorsko takmičenje. Uz njih će biti i nekoliko igrača iz Srbobrana koji su nastupali za druge klubove, tako da ćemo imati ekipu sačinjenu od igrača iz našeg mesta. Zahvalio bi se i vrhu lokalne samouprave što će nam pomoći da se uključimo u ovu respektabilnu ligu i takmičenje.

Trener seniorske ekipe RK Srbobran Vuk Milojičić kaže, znamo da je svaki početak težak i dodaje:

- Ipak, ja sam optimista i radujem se radu sa ovim mladim momcima. Mogu samo da obećam da ćemo se truditi da napredujemo iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Kao i da ćemo ostaviti srce na parketu, što se nadam biti poziv svim ljubiteljima rukometa da ponovo dolaze u sportsku halu da bodre ovu mladu ekipu.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin