Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1615/novi-start-rukometnog-sporta-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewNOVI START RUKOMETNOG SPORTA U SRBOBRANU


Rukometni klub Srbobran se posle nekoliko godina pauze uključuje u ligaško seniorsko takmičenje.U sezoni 2018/19 nastupaće u Trećoj rukometnoj ligi Vojvodine, grupa Zapad.


Bio je to dovoljan razlog da čujemo šta na tu temu ima da nam kažu predsednik RK Srbobran i trener ekipe.Predsednik kluba Bečejac Stevan za Srbobran.net kaže:

- Svi u klubu se radujemo što smo dočekali ekipu koja je na okupu 4 - 5 godina u mlađim kategorijama, koja je stasala za seniorsko takmičenje. Uz njih će biti i nekoliko igrača iz Srbobrana koji su nastupali za druge klubove, tako da ćemo imati ekipu sačinjenu od igrača iz našeg mesta. Zahvalio bi se i vrhu lokalne samouprave što će nam pomoći da se uključimo u ovu respektabilnu ligu i takmičenje.

Trener seniorske ekipe RK Srbobran Vuk Milojičić kaže, znamo da je svaki početak težak i dodaje:

- Ipak, ja sam optimista i radujem se radu sa ovim mladim momcima. Mogu samo da obećam da ćemo se truditi da napredujemo iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Kao i da ćemo ostaviti srce na parketu, što se nadam biti poziv svim ljubiteljima rukometa da ponovo dolaze u sportsku halu da bodre ovu mladu ekipu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign