Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PIJACA POKRIVENA, OSVETLJENA, A CENE SNIŽENE


Srbobranska pijaca je jedno od onih mesta koje okuplja najveći broj Srbobranaca na jednom mestu. Svakog petka ovde se kupuje, prodaje, a nije retkost da se na pijacu dođe u želji da se sretne neko.


JKP Graditelj je nadležan za pijace u Srbobranu i zadužen je za upravljanje ovim prostorom. Poslednjih dana svi koji u večernjim satima prolaze, šetaju pored glavne, srbobranske pijace, mogu da vide da je osvetljena, tako da je to jedna od novina koja prati konstantne radove na održavanju i unapređenju ovog, za Srbobrance, oduvek važnog objekta.

- Trudimo se da prostor pijace konstatno unapređujemo i da bude na dobrobit svim našim sugrađanima. Potpuno smo svesni važnosti ovog objekta za naše mesto. Upravo zbog toga činimo napore se da ga u skladu sa finansijskim mogućnostima maksimalno uredimo, kazao je u izjavi za medije Đorđe Debeljački, rukovodilac komunalne službe JKP Graditelj  i član Opštinskog veća. U izjavi takođe i dodaje:

- Potpuno smo izmenili lice ovom prostoru. Sve stare tezge smo zamenili novim. Sva prodajna mesta su natkrivena i na taj način smo značajno olakšali rad zakupcima. Osvetlili smo prostor pijace, uveli smo rasvetu, a ono što svakako treba da se zna je činjenica da smo smanjili cene pijačarine i na taj način uskladili smo cenovnik sa susednim opštinama, a kada već govorimo o pijaci, treba reći da je osim ove u Srbobranu, uređena i pijaca u Nadalju, gde su sve tezge ofarbane i sada ona izgleda mnogo bolje.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.08.19   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin