Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

POSTAVLJENA RASVETA NA NEKOLIKO BITNIH POZICIJA U SRBOBRANU


Nakon informacije o uređenju pijace u Srbobranu evo još jedne koja ukazuje na napore koji se čine na komunalnom uređenju naše opštine.


Ovih dana u centru Srbobrana u večernjim satima je vidljivo značajno poboljšanje ukupne javne rasvete. Naime, dodatno je osvetljeno nekoliko raskrsnica, ali i msta gde se u večernjim satima okuplja omladina i provodi slobodno vreme, uključujući prostor na kome se nalazi gradska pijaca.

Zajedničkom akcijom Javnog komunalnog preduzeća "Graditelj" i opštine Srbobran, na raskrsnicima u glavnoj ulici, Svetog Save, postavljena je nova, dodatna LED rasveta, potvrdio je Đorđe Debeljački, član Opštinskog veća i šef Komunalne službe JKP "Graditelj".

- Sa ciljem da bolje osvetlimo raskrsnice i pešačke pralaze i tako, pre svega unapredimo nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, nova, dodatna rasveta postavljena je na pešačkim prelazima kod Gimnazije 'Svetozar Miletić', Malog pozorišta, zgrade Skupštine opštine Srbobran i pošte. Sredstva su obezbeđena iz lokalnog budžeta, rekao je Debeljački.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin