Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1618/postavljena-rasveta-na-nekoliko-bitnih-pozicija-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOSTAVLJENA RASVETA NA NEKOLIKO BITNIH POZICIJA U SRBOBRANU


Nakon informacije o uređenju pijace u Srbobranu evo još jedne koja ukazuje na napore koji se čine na komunalnom uređenju naše opštine.


Ovih dana u centru Srbobrana u večernjim satima je vidljivo značajno poboljšanje ukupne javne rasvete. Naime, dodatno je osvetljeno nekoliko raskrsnica, ali i msta gde se u večernjim satima okuplja omladina i provodi slobodno vreme, uključujući prostor na kome se nalazi gradska pijaca.

Zajedničkom akcijom Javnog komunalnog preduzeća "Graditelj" i opštine Srbobran, na raskrsnicima u glavnoj ulici, Svetog Save, postavljena je nova, dodatna LED rasveta, potvrdio je Đorđe Debeljački, član Opštinskog veća i šef Komunalne službe JKP "Graditelj".

- Sa ciljem da bolje osvetlimo raskrsnice i pešačke pralaze i tako, pre svega unapredimo nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, nova, dodatna rasveta postavljena je na pešačkim prelazima kod Gimnazije 'Svetozar Miletić', Malog pozorišta, zgrade Skupštine opštine Srbobran i pošte. Sredstva su obezbeđena iz lokalnog budžeta, rekao je Debeljački.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign