Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BILO JEDNOM U NADALJU...


Svuda ima savesnih i nesavesnih građana šta god to značilo, ali lepo zvuči. U Nadalju ovih dana dokazaše da ima i jednih i drugih, a sve se prelama, kroz naizgled benigni slučaj, jednog saobraćajnog znaka.


Sve se ovo dešava na uglu ulica Svetozara Miletiića i dr Lazara Rakića, tačnije rečeno na raskrsnici. Prvo je neko (čitaj nesavesni građani) iz besa, bahatosti i primitivizma potpuno razvalio saobraćajni znak koji obaveštava vozače o tome ko ima prvenstvo prolaza u raskrsnici. Nečije bahaćenje je značajno ugrozilo bezbednost učesnika u saobraćaju.

Upravo tu počinje drugi deo priče. Pojavljuju se odgovorni, svesni i savesni građani koji uzimaju stvari u svoje ruke i "uzvraćaju udarac bagri". Problem je rešen opšivanjem znaka. Izvaljeni saobraćajni znak je vraćen na mesto, raskrsnica je ponovo obeležena i sada je samo na učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajne znake.

Zahvaljujemo našoj sugrađanki koja nam je poslala fotografije i sve pohvale za čoveka ili ljude kojii su uzeli stvari u svoje ruke i ono što su "gilipteri" pokvarili, popravili i vratili na mesto.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin