Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OVO JE BAŠ LEPO!


Nekad je mali gest pažnje dovoljan za sreću i osećaj pripadnosti. ŽKK Srbobran u tom smislu daje pozitivan primer. Oni već izvesno vreme sprovode jednu prilično originalnu ideju i na taj način pokazuju brigu za svoje igračice...


Kao i većina sportskih klubova i udruženja ŽKK Srbobran ima svoju facebook stranicu koju koristi da obavesti svoje navijače o aktivnostima koje se sprovode u klubu, utakmicama, takmičenjima... Međutim, oni imaju i jednu lepu praksu, a to je da na simboličan način svojim igračicama čestitaju rođendan.

Ovo je nesumnjivo lep gest i znak da klub vodi brigu o svojim članicama. Možda ovo može da bude pozitivan primer i ostalim klubovima da na sličan način iskažu bliskost kluba sa svojim igračima.

Inače ŽKK Srbobran zahvaljujući uspehu na kraju prošle košarkaške sezone od jeseni će se takmičiti u 2. Ligi Srbije. Pripreme su počele, a prvenstvo počinje u oktobru. Kao pojačanje pred novi sezonu u klub su se vratile sestre Curaković i Sanja Dunđerski.

Ženski košarkaški klub iz Srbobrana u svom sastavu ima seniorke, juniorke, kadetkinje, pionirke, mlađe pionirke i mini basket. Zahvaljujući brojnosti selekcija i igračica spada mešu najmasovnije u rangu ženskih košarkaških klubova u Srbiji.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.08.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen