Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1634/ovo-je-ba-lepo/

Verzija za tampu / To ScreenviewOVO JE BAŠ LEPO!


Nekad je mali gest pažnje dovoljan za sreću i osećaj pripadnosti. ŽKK Srbobran u tom smislu daje pozitivan primer. Oni već izvesno vreme sprovode jednu prilično originalnu ideju i na taj način pokazuju brigu za svoje igračice...


Kao i većina sportskih klubova i udruženja ŽKK Srbobran ima svoju facebook stranicu koju koristi da obavesti svoje navijače o aktivnostima koje se sprovode u klubu, utakmicama, takmičenjima... Međutim, oni imaju i jednu lepu praksu, a to je da na simboličan način svojim igračicama čestitaju rođendan.

Ovo je nesumnjivo lep gest i znak da klub vodi brigu o svojim članicama. Možda ovo može da bude pozitivan primer i ostalim klubovima da na sličan način iskažu bliskost kluba sa svojim igračima.

Inače ŽKK Srbobran zahvaljujući uspehu na kraju prošle košarkaške sezone od jeseni će se takmičiti u 2. Ligi Srbije. Pripreme su počele, a prvenstvo počinje u oktobru. Kao pojačanje pred novi sezonu u klub su se vratile sestre Curaković i Sanja Dunđerski.

Ženski košarkaški klub iz Srbobrana u svom sastavu ima seniorke, juniorke, kadetkinje, pionirke, mlađe pionirke i mini basket. Zahvaljujući brojnosti selekcija i igračica spada mešu najmasovnije u rangu ženskih košarkaških klubova u Srbiji.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign