Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/166/kakva-frka-u-dunavskoj/

Verzija za tampu / To Screenview



MARTIN I GORAN PRVACI SRBIJE!


U susret VII Petrovdanskom kupu, u Srbobran stigla dva šampionska pehara...


Očekuje se da će na takmičarskoj pisti na obalama Velikog Bačkog kanala u Srbobranu tokom dva dana, narednog vikenda biti preko sto sportskih ribolovaca koji će pokušati da osvoje znamenja u sportskom ribolovu. 

Pecaće se riba na plovak, a u subotu ribolovačko umeće odmeriće lica sa invaliditetom, u okviru Pokrajinskog takmičenja, dok će se u nedelju na obalama naći ribolovci koji će se pojedinačno takmičiti u okviru VII Petrovdanskog Kupa. Takmičenje oba dana počinje u ranim jutarnjim satima. Udruženje sportskih ribolovaca "Šaran" iz Srbobrana do sada je uvek bio dobar organizator ovakvih pecaroških susreta, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Ovo je ujedno poziv za "gibicere" da vide najbolje pecaroše na delu.

Sve pohvale zaslužuju Martin Fulajtar i Goran Požonji. Oni su nosioci šampionskih pehara I postali su ovih dana državni prvaci u pecanju na plovak. Martin je ovaj veliki uspeh ostvario u okviru takmičenja koje se odvijalo u više kola, a završeno je u nedelju, u konkurenciji takmičara iz cele Srbije, starosti do 14 godina, a Goran u konkurenciji do 23 godine starosti. Srbobran ima sjajne pojedince koji na najbolji način promovišu našu sredinu i postižu velike uspehe, zato zaslužuju podršku i veliko poštovanje. Srbobran.net uz čestitke šampionima želi im svaku sreću u nastavku sportske karijere. Oni su primer ostalim mladim ljudima iz naše sredine da se skavi trud i posvećenost isplate i da nagrada uvek stigne najbolje i najupornije, svakog ko je spreman da se usavršava, uloži ljubav , vreme i spremnost da ostvari rezultat.




Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign