Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

MARTIN I GORAN PRVACI SRBIJE!


U susret VII Petrovdanskom kupu, u Srbobran stigla dva šampionska pehara...


Očekuje se da će na takmičarskoj pisti na obalama Velikog Bačkog kanala u Srbobranu tokom dva dana, narednog vikenda biti preko sto sportskih ribolovaca koji će pokušati da osvoje znamenja u sportskom ribolovu. 

Pecaće se riba na plovak, a u subotu ribolovačko umeće odmeriće lica sa invaliditetom, u okviru Pokrajinskog takmičenja, dok će se u nedelju na obalama naći ribolovci koji će se pojedinačno takmičiti u okviru VII Petrovdanskog Kupa. Takmičenje oba dana počinje u ranim jutarnjim satima. Udruženje sportskih ribolovaca "Šaran" iz Srbobrana do sada je uvek bio dobar organizator ovakvih pecaroških susreta, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Ovo je ujedno poziv za "gibicere" da vide najbolje pecaroše na delu.

Sve pohvale zaslužuju Martin Fulajtar i Goran Požonji. Oni su nosioci šampionskih pehara I postali su ovih dana državni prvaci u pecanju na plovak. Martin je ovaj veliki uspeh ostvario u okviru takmičenja koje se odvijalo u više kola, a završeno je u nedelju, u konkurenciji takmičara iz cele Srbije, starosti do 14 godina, a Goran u konkurenciji do 23 godine starosti. Srbobran ima sjajne pojedince koji na najbolji način promovišu našu sredinu i postižu velike uspehe, zato zaslužuju podršku i veliko poštovanje. Srbobran.net uz čestitke šampionima želi im svaku sreću u nastavku sportske karijere. Oni su primer ostalim mladim ljudima iz naše sredine da se skavi trud i posvećenost isplate i da nagrada uvek stigne najbolje i najupornije, svakog ko je spreman da se usavršava, uloži ljubav , vreme i spremnost da ostvari rezultat. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 61
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen