Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

HALA SPORTOVA OTVARA VRATA!


Sportisti i učenici mogu da budu zadovoljni. Hala sportova u Srbobranu dobila je novo ruho. Parket koji je bio ruiniran, rekonstruisan je, a juče su se u to uverili predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i član OV zadužen za sport i omladinu Jovica Andrić.


Domaćin, direktor Centra za sport i turizam, Slobodan Subić, vidno zadovoljan završenim poslovima rekao je novinarima da su radovi uspešno okončani tako da hala spremno dočekuje sportiste u novoj sezoni, kao i učenike koji će koristiti halu u okviru časova fizičkog vaspitanja.

- Pored parketa u hali, u svlačionicama smo instalirali utičnice za struju, tako da smo dobili jedan zaista lep i funkcionalan sportski objekat. Lokalna samouprava vodi računa o ovom objektu i sigurno je jedan od reprezentativnih u našoj opštini. Podsetiću, za dve godine hala sportova će napuniti 50 godina, a vidite kako izgleda. Mislim da svi Srbobranci mogu biti ponosni na ovaj objekat, rekao je Subić.

Novinarima se obratio predsednik opštine Radivoj Paroški koji je pohvalio agilnost direktora Subića, ali isto tako naglasio:

- Renoviranje parketa je investicija lokalne samouorave i uložili smo 2.5 miliona u ove radove kako bi smo korisnicima hale sportova obezbedili maksimalno dobre uslove za rad. Smatram da u ovom trenutku hala sportova zadovoljava kroterijume takmičenja koja prevazilaze rangove u kojima se takmiče naši klubovi, rekao je Paroški dodajući: 

- Podsetiću da smo prošle godine završili svlačionice i sanitarije, izgradili smo i rekonstruisali plato ispred hale, tako da smo stvorili neophodne vrlo dobre uslove za korišćenje objekta na radost naših sportista, učenika i rekreativaca. Ostaje nam postavljanje nove kuglane, što je dogovoreno i očekuje se da radovi započnu brzo, čime ćemo kompletno rekonstruisati sportsku halu.

Član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, Jovica Andrić, koji je i košarkaški trener podsetio je da je parket bio u jako lošem stanju i iztazio je svoje lično zadovoljstvo što je opština odlučila da investira u njegovo renoviranje:

– Nadamo se da će potrajati što duže, a hala je fenomenalna. Takođe, važno je što su radovi završeni pre početka klupskih sezona za ekipe iz Srbobrana pa će sve one moći da  igraju na domaćem terenu, a nije prošlo ni mnogo vremena od kada je počela školska godina, pa će je koristiti i đaci.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.09.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen