Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/168/budite-ponosni-na-va-nadaljporuio-esti/

Verzija za tampu / To ScreenviewBUDITE PONOSNI NA VAŠ NADALJ, PORUČIO ČESTIĆ!


Sagradićemo novu zgradu Mesne zajednice u Nadalju, obećao sinoć na slavi u Nadalju, Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran...


Kulturno umetničko zabavni program počeo je kako je i najavljeno u osam sati uveče. Nadaljčani i gosti na slavi, došli da vide i čuju, da se provesele. Počelo je premijerom. Po prvi put javno izvedena je pesma o Nadalju, koju je napisao i komponovao Dalibor Stanojević - Reklamdžija, a izvela je Banda Drvena. Potom deca iz KUD-a IVANJSKO CVEĆE, a onda se prisutnima obratio predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić. Njegov govor bio je kratak i propraćen aplauzima. Evo šta je rekao:

Posle govora predsednika Čestića nastavljen je program. Smenjivali su se KUD-ovi, pevačke grupe, sve kako je i bilo najavljeno programom. Sve u svemu lepo je bilo juče u Nadalju. Mi izdvajamo nastup KUD-a ROM iz Srbobrana. Njihova čuvena Ciganska čarlama oduševila je publiku, što ne znači da ostali učesnici u programu nisu bili isto tako dobri. 

Za kraj ovog kratke priče iz Nadalja, pogledajte i fotografije koje možda najbolje oslikavaju raspoloženje u ranim večernjim satima. Fotografije su ovde.

E, sad sledi slava Srbobranska - Petrovdan....
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign