Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

PODRŽITE AKCIJU "PAPIRKO" DJAKA OŠ J.J. ZMAJ!


Učenici biološke sekcije "Pužići" OŠ „J.J.Zmaj“ i ove godine organizuju veliku akciju sakupljanja papira.  "Papirko" će se održati u subotu 6. oktobra 2018.godine u dvorištu OŠ "J.J.Zmaj u okviru dečije nedelje.


U slučaju lošeg vremena, akcija se pomera za naredni vikend.

Učenici starijih i mlađih odeljenja već nedeljama unazad vredno sakupljaju staru hartiju od komšija, rodbine, prodavnica i pekara. Sakuplja se svaki komadić stare hartije u Srbobranu, u cilju pobede! Pravila su ista kao i ranijih godine, odeljenje koje donese najviše papira, osvaja slatku nagradu! 
Ali učenike ne motiviše samo slatka nagrada nego i saznanje da će sa svakom tonom papira koju proslede na reciklažu, od seče sačuvati  barem 17 stabala. Sakupljena stara hartija prodaće se firmi "Tehnopapir" iz Novog Sada, a sakupljeni novac utrošiće se u kupovinu novih nastavnih sredstava. 

Zmajevi učenici nude uslugu  EKO-PATROLE, ukoliko imate staru hartiju, koje bi rado da se rešite, nazovite školu u prepodnevnim časovima na 021/730-136 i prijavite adresu, učenici će vas posetiti i pomoći vam. 

Molimo građane, koji imaju digitalne vage koje mere minimum 50 kilograma da nam se jave u slučaju da mogu da nam je pozajme radi merenja papira.  

Postavio: Administrator dana 2018.09.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen