Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PEHAR I MEDALJE IZ ZRENJANINA!


Članovi udruženja za pomoć MNRO "Biser" bili su u Zrenjaninu. Vratili su se sa medaljama i peharom za osvojeno drugo mesto na 11. Mini olimpijadi Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Vojvodine. "Biser" ovih dana proslavlja 14.rodjendan. Čestitamo!


Šesnaest ekipa iz petnaest gradova i opština Vojvodine, najviše do sada, okupilo se u subotu u zrenjaninskom Aviv Parku, na 11. Mini olimpijadi Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Vojvodine. Pre svega da bi se družili, a potom i nadmetali u pet sportskih disciplina, učesnici ove jedinstvene manifestacije u naš grad su došli iz Novog Sada, Subotice, Feketića, Bačke Topole, Vrbasa, Inđije, Žablja, Bačkog Petrovca, Vršca, Stare Pazove, Kule, Kikinde, Srbobrana i Pančeva, dok su domaćine predstavljale dve ekipe: osnovne i srednje škole “9. maj” i Udruženja za pomoć MNRO “Suncokret”, piše oficijelni portal grada Zrenjanina.

Po treći put objedinjene su u Aviv Parku ova manifestacija i “Trka za srećnije detinjstvo” koju su, simbolično, otvorili upravo učesnici Mini olimpijade, pozdravljeni aplauzom od prisutnih kraj staze.  I ovoga puta pod sloganom “Uz prijatelje nikad nisi sam”, manifestacije su okupile veliki broj naših sugrađana, koji su kupovinom startnih brojeva za trku i radova osoba sa smetnjama u razvoju na prodajnoj izložbi doprineli humanitarnom aspektu čitavog događaja, dodaje se u tekstu.

S.N.

Foto: Facebook 

Postavio: Administrator dana 2018.10.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen