Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

GIMNAZIJALCI UKRAŠAVALI PREDMETE DEKUPAŽOM I RAZGOVARALI KAKO OSMISLITI SLOBODNO VREME


U Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ u subotu održana je radionica u okviru projekta „Kreativni mladi“. Ovo je drugi ovakav projekat koji škola organizuje u saradnji sa pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje.


Ovaj put u goste Srbobrancima došli su njihovi vršnjaci, gimnazijalci iz Vrbasa i iz Ruskog Krstura, a tema je „Slobodno vreme mladih i saradnja između učeničkih parlamenata“.

  • Zamislili smo da ove godine imamo dve radionice. Prva je izrada ukrasnih predmeta dekupaž tehnikom, a predavač je bila naša direktorka Marija Tutorov koja odlično poznaje ovu tehniku ukrašavanja predmeta i svoje znanje bezrezervno je prenela na učenike, kazala je za naš portal, profesorka Snežana Pajić Jojkić i dodala:
  •  
  • Druga radionica je zapravo panel rasprava na temu kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena i kako da osnažimo saradnju naša tri đačka parlamenta.

Projekat su zajednički osmislile direktorka Marija Tutorov i profesorke Tijana Melezović i Svetlana Pajić Jojkić. U realizaciji su učestvovali i pedagog Ljubica Njaradi iz Ruskog Krstura i profesor Mladen Đuričić iz Vrbasa.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin