Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

GIMNAZIJALCI UKRAŠAVALI PREDMETE DEKUPAŽOM I RAZGOVARALI KAKO OSMISLITI SLOBODNO VREME


U Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ u subotu održana je radionica u okviru projekta „Kreativni mladi“. Ovo je drugi ovakav projekat koji škola organizuje u saradnji sa pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje.


Ovaj put u goste Srbobrancima došli su njihovi vršnjaci, gimnazijalci iz Vrbasa i iz Ruskog Krstura, a tema je „Slobodno vreme mladih i saradnja između učeničkih parlamenata“.

  • Zamislili smo da ove godine imamo dve radionice. Prva je izrada ukrasnih predmeta dekupaž tehnikom, a predavač je bila naša direktorka Marija Tutorov koja odlično poznaje ovu tehniku ukrašavanja predmeta i svoje znanje bezrezervno je prenela na učenike, kazala je za naš portal, profesorka Snežana Pajić Jojkić i dodala:
  •  
  • Druga radionica je zapravo panel rasprava na temu kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena i kako da osnažimo saradnju naša tri đačka parlamenta.

Projekat su zajednički osmislile direktorka Marija Tutorov i profesorke Tijana Melezović i Svetlana Pajić Jojkić. U realizaciji su učestvovali i pedagog Ljubica Njaradi iz Ruskog Krstura i profesor Mladen Đuričić iz Vrbasa.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen