Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

LAZAR STIŽE U PETAK U SRBOBRAN


Srbobran treba da bude čvorište oko koga će se okupljati svi oni koji imaju želju i ideju da doprinesu očuvanju sećanja na čuvenu porodicu Dunđerski, rekao je na današnjoj konferenciji za medije Zoran Subotički, autor projekta "Čudesni svet Dunđerskih" čiji deo je i monodrama "Lazar".


U kabinetu predsednika opštine Srbobran danas je održana konferencija za medije u susret premijeri monodrame "Lazar". Govorili su predsednik opštine, Radivoj Paroški, direktorka Doma kulture, Branislava Sekulić koja je otvorila konferenciju i autor monodrame, Zoran Subotički.

Monodrama u kojoj će nam Lazara Dunđerskog u režiji Ljuboslava Majere, predstaviti glumac Miodrag Petrović, ljubitelji pozorišta moći će premijerno da vide u petak sa početkom u 20.00h u sali Malog pozorišta.

Na konferenciji osim o predstavi govorilo se o značaju i važnosti porodice Dunđerski u istorijskom smislu, ali i o neophodnosti očuvanja sećanja na jednu od najbogatijih porodica na ovim prostorima pre II Svetskog rata.

Predstava je deo projekta "Čudesni svet Dunđerskih" koji je pokrenuo autor monodrame, Zoran Subotički. On je takođe govorio i o otvorenosti projekta i na indirektan način uputio poziv svima koji žele da se uključe u njegovu realizaciju, upravo prepoznajući Srbobran kao centar iz koga bi se ovaj projekat širio i prezentovao javnosti.

Audio zapis sa KZM možete poslušati ovde:

Svi građani koji žele da prisustvuju premijeri, mogu da preuzmu besplatnu propusnicu radnim danima u prostoriji Doma kulture od 7 do 15 časova.

Cara Lazara 6

Telefon: 731 919

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen