Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1710/u-turiji-otvoren-hunting-house/

Verzija za tampu / To ScreenviewU TURIJI OTVOREN HUNTING HOUSE


U sredu uveče u Turiji je otvoren restoran - hotel kakav naša opština odavno isčekuje. Bilo je svečano, a zvanice su mogle da se uvere u lepotu i raskoš objekta uključujući sobe i apartmane koji su od sada na raspolaganju svim gostima koji žele da osete gostoljubivost ravne Vojvodine...


Hunting House-a je iz temelja napravljen da podseća stanovnike Turije na lepoticu koja je pre nje na istom mestu prebrodila svašta, ali je nažalost poklekla vremenu. Iako spolja vara izgledom, enterijer je prostran i prošaran modernim stilovima svetskog ugostiteljskog objekta, kažu vlasnici, vidno zadovoljni odazivom zvanica na otvaranje.

- Prelepo i zaista je neponovljivo osećanje kada doživite da u ovako velikom broju dođu ljudi koje ste pozvali i vidite da se osećaju prijatno. Puno mi je srce i verujem da je ovo dobar početak i nagoveštaj da je ispred nas puno lepih, zajedničkih trenutaka, kazala je za naš portal Nataša Rubežić koja je sa svojim suprugom Mišom, vlasnik ovog hotela i restorana.

Koncept koji su vlasnici osmislili je zasnovan na "lovačkoj priči" koja gostima treba da dočara duh i gostoljubivost blagorodne Vojvodine.

Ovaj objekat koji je velikodušno svoja vrata otvorio u prisustvu prijatelja dobre kapljice i raskošne gastronomske ponude:

- može da se ugosti 150+ gostiju,

- poseduje 13 soba i 1 apartman,

- Restoran,

- Veliki parking,

- Salu za prijem i koktel,

- Dečje igralište i parkić,

- Prelepu spoljnu baštu,

- Bokseve za lovačke pse,

I kako kažu domaćini - hiljade detalja koje čine život!

Pogledajte kako je bilo na otvaranju:

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign