Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

STANOVNICI NASELJA SOLIDARNOSTI DOBILI ASFALT


Radovi na asfaltiranju puta u ulici Solidarnosti su završeni. Da bi se uverio u kvalitet radova danas je ovu ulicu posetio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a bili su tu i predstavnici izvođača radova, firme Graditelj NS.


Urađena je deonica duga 100 metara, širine 6 metara, koja će značajno olakšati život stanovnicima ovog naselja na izlasku iz Srbobrana prema Feketiću. Na kraju saobraćajnice urađeno je proširenje, zamišljeno da bude okretnica za vozila.

- Radovi su urađeni dobro i u roku, a put će sigurno poslužiti nameni i biti na korist građana koji žive u ovom delu Srbobrana, rekao je ovom prilikom Paroški.

- Ovo je davno trebalo da se uradi, još pre 30 godina, ali dobro je da smo konačno dobili asfalt u ovom delu, tako da više neće biti problem, kada je to potrebno, da vozila hitne pomoći, ne daj Bože vatrogasci, komunalci, a i mi koji imamo automobile, možemo da uđemo u naselje, rekao je za naš portal jedan stanovnik ovog naselja, izražavajući zadovoljstvo što je ova saobraćajnica završena. 

Vrednost urađenog posla je 3.9 miliona dinara bez PDV-a, a celom dužinom pored asfalta urađen je i drenažni kanal za atmosfersku kanalizaciju.

- Godinama unazad imali smo pitanja građana ovog dela Srbobrana kada će se ovo raditi i trajno rešiti i konačno smo smo uspeli da završimo. Po urbanističkom planu ovaj deo naselja može da se širi. Zato smo izgradivši ovaj put, ostavili mogućnost da se dodatno uredi ovaj prostor. Naša želja je da se urade parking prostor i trotoar, kao i da uredimo zelene površine. Nadamo se da smo građanima olakšali život ovim ulaganjem, a planom smo predvideli da dodatno uredimo prostor izgradnjom još jednog pristupnog puta u samom naselju, rekao je Paroški danas prilikom obilaska ovog dela Srbobrana.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen