Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

POBEDIO JE SPORT!


Preko 600 učenika danas je trčalo ulicama Srbobrana u znak obeležavanja 19.oktobra - Dana opštine Srbobran. Trčali su učenici sve četiri Osnovne škole u našoj opštini, kao i Gimnazije i ekonomske škole.


Bio je ovo tradicionalni susret mladosti koja je trčala ulicama Srbobrana u slavu pobede u II Svetskom ratu i u znak obeležavanja Dana naše opštine. Organizator je bio Centar za sport, rekreaciju i turizam opštine Srbobran, a evo šta je nakon poslednje trke rekao za medije Slobodan Subić, direktor Centra:

- Vreme nas je poslužilo , a trke su bile najmasovnije do sada. Samo iz Turije i Nadalja je organizovano došlo 100 učenika, a ukupan broj učesnika bio je preko 600. Istrčano je ukupno 9 trka u različitim uzrasnim kategorijama. U svakoj trci prva tri mesta nagrađena su medaljom, a ukupno prvih 10 trkača u svakoj trci na poklon su dobili majcu. Ove godine uneli smo određene izmene u organizaciji, tu pre svega mislim na kontrolu takmičara i nepravilnosti i to se pokazalo kao veoma uspešno jer na naše, a i zadovoljstvo svih učesnika koji žele da se takmiče sportski i u okviru načela fer play - a ove godine nije zabeležena ni jedna nepravilnost .

Subić je još dodao:

- Dodatne napore u tom polju učinili su i nastavnici koji su se maksimalno angažovali i ovim putem želim da im se posebno zahvalim. Bez njih ova manifesticija ne bi bila ovoliko masovna i uspešna. Naravno zahvaljujem se direktorima škola na saradnji u organizaciji , kao i Domu zdravlja dr Đorđe Bastić, policijskoj stanici Srbobran, JKP Graditelj, Sportskom savezu opštine Srbobran i atletskom klubu Srbobran.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen