Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

IZRASLI SMO U VELIKU STRANKU KOJA JE OBEZBEDILA MIR I STABILNOST NAŠOJ DRŽAVI!


Ovo je između ostalog rekao Radivoj Paroški, poverenik SNS za Srbobran, prilikom obeležavanja stranačke slave u prostorijama SNS u Srbobranu.


Deset godina SNS obeležava stranačku slavu. Sveta Petka je obeležena i u stranačkim prostorijama naprednjaka u Srbobranu. Služili su četiri sveštenika, a ovogodišnji kum je Vladimir Šarčev.

Bio je to koktel parti kome su osim članova SNS prisustvovali i članovi stranaka - koalicionih partnera u opštinskoj vlasti, a kao gost među zvanicama bio je i poverenik SNS za Srbobran, Srđan Kružević.

- Prvi odbor u Srbiji, pre deset godina koji je napustio politiku Srpske radikalne stranke i potom formirao opštinski odbor Srpske napredne stranke,  bio je naš u Srbobranu. Srpska napredna stranka u našoj opštini imala je težak put, svoje uspone i padove, ali smo izrasli u najveću stranku u našoj opštini, koja sa svojim koalicionim partnerima uspešno vodi opštinsku politiku, rekao je obraćajući se gostima, Radivoj Paroški, poverenik SNS za Srbobran i dodao:

- Od pedesetak članova na početku, izrasli smo u stranku sa 1.200 članova. Od osvojenih dvadesetak procenata, stigli smo do gotovo 60% osvojenih glasova na izborima. To jasno govori da je naša stranka sa svojim narodom, rekao je obraćajući se gostima, Radivoj Paroški, poverenik SNS za Srbobran.

Nakon osvećenja slavskog kolača, otac Žarko u svojoj besedi svima koji slave poželeo je srećnu slavu i da svako dobro zavlada našim narodom, kako je rekao, da još dugo godina slavimo sa našim predsednikom, a kumu je poželeo da se što pre oženi, što je izazvalo aplauz i odobravanje svih prisutnih na slavi.

- Drago mi je što smo se večeras okupili u ovolikom broju i što ste došli da svojim prisustvom proslavimo Svetu Petku.Nadam se da ćemo i dalje raditi zajedno, jer samo tako možemo prevazići sve probleme sa kojima se susrećemo i obezbedimo bolji život našim sugrađanima, pozdravljajući goste rekao je kum Vladimir Šarčev.

Slava kod Naprednjaka


Poseban događaj je bio kada je u prostorije SNS stigla ogromna torta, koja je jedva ušla na vrata, a kojom su se kasnije poslužile sve zvanice....

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2018.10.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen