Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

VANDALI NE SPAVAJU - IZGORELA TRIBINA NA FUDBALSKOM IGRALIŠTU


Stadion na kome je FK Mladost Radost u nedelju pobedom obezbedio titulu jesenjeg šampiona, u toku prošle noći bio je u plamenu. Potpuno je izgorela tribina iza koje je ostao samo prah i pepeo.


Dojava da je u toku požar, kako saznajemo stigla je do vatrogasaca oko 1 sat iza ponoći. Međutim kada su izašli na mesto požara, tribina je bila uveliko u plamenu i nije bilo šanse da se bilo šta spasi, osim da se požar lokalizuje i ugasi.

Podsetićemo ispod ove tribine pre mesec dana jedan naš sugrađanin izvršio je samoubistvo vešanjem, tribina je već jednom paljena pre nekoliko godina, ali je tada ipak sačuvana. Prostorije kluba sa Rajčura su obijane i poharane ne tako davno, a gorela je i tribina na stadionu u Šumici, potpuno je uništena kućica na ulazu u hipodrom pre nekoliko meseci. Ako bi smo hteli detaljno da pobrojimo sva nedela huligana i vandala bio bi to pudugačak spisak.

Tribina koje više nema bila je svojevrstan omaž nekadašnjem igraču Radetu Pantiću, jer je na sebi sadržala mural sa njegovim likom.

Dan pre paljevine, Mladost Radost u derbiju poslednjeg kola u jesenjem delu prvenstva, pobedom od 3:0 protiv Budućnosti iz Savinog Sela krunisala je polusezonu šampionskom titulom. Sa osvojenih 24 boda i gol razlikom +39 ubedljivo su prvi na tabeli.  

Postavio: Administrator dana 2018.10.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 72
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen