Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

BESPLATNO SAVETOVANJE U VEZI SA ENERGETSKOM EFIKASNOŠĆU!


Opština Srbobran, zajedno sa Mrežom dobre energije, organizovaće za građane Srbobrana, Turije i Nadalja, uslugu besplatnog savetovanja u oblasti energetske efikasnost.


Ukoliko imate potrebu da potražite savet stručnih lica na temu energetske efikasnosti vaše zgrade, kuće ili stana, lokalna samouprava i Mreža dobre energije vas pozivaju da donesete svoju dobru energiju, svoja pitanja i svoje dileme u Malu salu Skupštine opštine Srbobran, svakoga utorka od 10.00 časova, gde će vam diplomirani inženjeri Nikola Vujović i Željko Zečević pružiti besplatnu savetodavnu podršku.

"Ako gradite ili rekonstruišete, menjate način grejanja, ili se spremate na zamenu uređaja za grejanje, možda vam možemo pomoći da se zdravije i jeftinije ogrejete i osvetlite životni prostor. Dragi građani opštine Srbobran, lokalna samouprava je dužna po zakonu da najmanje jednom nedeljno obezbedi savetodavnu pomoć za unapređenje energetske efikasnosti zgrada u privatnom vlasništvu. Mreža dobre energije će se truditi da pomogne lokalnoj samoupravi Srbobran u ispunjavanju zakonskih obaveza a pre svega želi da pomogne vlasnicima zgrada da smanje svoje troškove za energiju, povećaju komfor stanovanja i smanje zdravstvene rizike. Cilj je smanjiti troškove za energiju i smanjiti zagađenja usled potrošnje i proizvodnje energije. Usluge sekretarijata su besplatne i dostupne svim građanima", rekao je za Srbobran.rs, Nikola Vujović, dipl. inženjer. 

Postavio: Administrator dana 2018.10.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen