Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1741/besplatno-savetovanje-u-vezi-sa-energetskom-efikasnou/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewBESPLATNO SAVETOVANJE U VEZI SA ENERGETSKOM EFIKASNO┼á─ćU!


Opština Srbobran, zajedno sa Mre┼żom dobre energije, organizova─çe za gra─Ĺane Srbobrana, Turije i Nadalja, uslugu besplatnog savetovanja u oblasti energetske efikasnost.


Ukoliko imate potrebu da potra┼żite savet stru─Źnih lica na temu energetske efikasnosti vaše zgrade, ku─çe ili stana, lokalna samouprava i Mre┼ża dobre energije vas pozivaju da donesete svoju dobru energiju, svoja pitanja i svoje dileme u Malu salu Skupštine opštine Srbobran, svakoga utorka od 10.00 ─Źasova, gde ─çe vam diplomirani in┼żenjeri Nikola Vujovi─ç i ┼Żeljko Ze─Źevi─ç pru┼żiti besplatnu savetodavnu podršku.

"Ako gradite ili rekonstruišete, menjate na─Źin grejanja, ili se spremate na zamenu ure─Ĺaja za grejanje, mo┼żda vam mo┼żemo pomo─çi da se zdravije i jeftinije ogrejete i osvetlite ┼żivotni prostor. Dragi gra─Ĺani opštine Srbobran, lokalna samouprava je du┼żna po zakonu da najmanje jednom nedeljno obezbedi savetodavnu pomo─ç za unapre─Ĺenje energetske efikasnosti zgrada u privatnom vlasništvu. Mre┼ża dobre energije ─çe se truditi da pomogne lokalnoj samoupravi Srbobran u ispunjavanju zakonskih obaveza a pre svega ┼żeli da pomogne vlasnicima zgrada da smanje svoje troškove za energiju, pove─çaju komfor stanovanja i smanje zdravstvene rizike. Cilj je smanjiti troškove za energiju i smanjiti zaga─Ĺenja usled potrošnje i proizvodnje energije. Usluge sekretarijata su besplatne i dostupne svim gra─Ĺanima", rekao je za Srbobran.rs, Nikola Vujovi─ç, dipl. in┼żenjer.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign