Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1742/molimo-nae-korisnike-da-redovno-izmiruju-svoje-obaveze/

Verzija za tampu / To ScreenviewMOLIMO NAŠE KORISNIKE DA REDOVNO IZMIRUJU SVOJE OBAVEZE


JKP Graditelj uputilo je javni poziv svim korisnicima njihovih usluga da redovno izmiruju svoje obaveze, kako ne bi bili primorani da korisnike isključuju sa mreže.


Ovih dana dežurna ekipa JKP Graditelj sprovodi akciju isključenja sa vodovodne mreže svih korisnika koji imaju višemesečna dugovanja po računima za vodu.

- Primorani smo na ovu nepopularnu meru, ali nažalost u pojedinim slučajevima nemamo izbora. Naš osnovni cilj je da obezbedimo stabilno poslovanje i na taj način zaštitimo savesne građane koji redovno izmiruju svoje obaveze, rekao je u izjavi za medije Darko Nenezić, izvršni direktor JKP Graditelj i dodao:

- Molimo sve građane koji koriste naše usluge da svoje račune izmiruju redovno kako ne bi smo bili u situaciji da na ovaj način štitimo javni interes, a to je nesmetano poslovanje JKP Graditelj. Takođe, koristim priliku da još jednom pozovem sve građane koji u svojim kućama imaju priključke na vodu, gas i koriste usluge naše komunalne službe, a kao korisnici naših usluga se vode preminula lica da se obrate našoj pravnoj službi i izvrše korekciju, odnosno upišu se kao novi vlasnici.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign