Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

KAFE BAR MONT POBEDNIK U NADALJU!


Ove godine Ivandanski turnir u malom fudbalu obilovao je lepim potezima, a najbolji na kraju bio je MONT...


Prethodne nedelje, Centar za sport i turizam organizovao je tradicionalni Ivandanski turnir u malom fudbalu u Nadalju. Učešće na turniru uzelo je 15 ekipa i na samom startu se moglo uočiti da su ekipe kvalitetnije nego prethodnih godina. Izdvojile su se ekipe "Srbobran" , "Agromaus" "Kafe bar Mont" i "Azzuri".

Ove četiri ekipe odmerile su snage u polufinalu. U prvom polufinalnom meču srele su se ekipe "Srbobran" i "Agromaus". Nakon nekoliko neiskorišćenih šansi ekipe "Agromaus", Srbobranci preuzimaju inicijativu i 3 minuta pre kraja, Mijić postiže odlučujući gol i odvodi ekipu " Srbobran" u finale.

U drugom polufinalnom meču žestoka borba se vodila izmedju ekipa "Azzuri" i "Kafe bar Mont". Tim "Azzuri", sačinjen od fudbalera iz Nadalja, diktirao je tempo meča, ali ipak pobedu odnosi iskusnija ekipa Monta rezultatom 2:1.

Pobednička ekipa

Poslednjeg dana turnira, u borbi za treće mesto ekipa Agronaus nadigrala je Azzure. Pobedu su obezbedili rezultatom 6:3.

Finalna utakmica, kao sto se moglo očekivati, bila je ukrašena prelepim driblinzima i golovima. Na kraju, titula najboljih i nagradu od 22.000din odnosi ekipa "Kafe bar Mont" predvodjena kapitenom Mudrinski Davidom.

Drugoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 12.000din, a trećeplasiranoj 6.000din.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin