Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/178/kafe-bar-mont-pobednik-u-nadalju/

Verzija za tampu / To ScreenviewKAFE BAR MONT POBEDNIK U NADALJU!


Ove godine Ivandanski turnir u malom fudbalu obilovao je lepim potezima, a najbolji na kraju bio je MONT...


Prethodne nedelje, Centar za sport i turizam organizovao je tradicionalni Ivandanski turnir u malom fudbalu u Nadalju. Učešće na turniru uzelo je 15 ekipa i na samom startu se moglo uočiti da su ekipe kvalitetnije nego prethodnih godina. Izdvojile su se ekipe "Srbobran" , "Agromaus" "Kafe bar Mont" i "Azzuri".

Ove četiri ekipe odmerile su snage u polufinalu. U prvom polufinalnom meču srele su se ekipe "Srbobran" i "Agromaus". Nakon nekoliko neiskorišćenih šansi ekipe "Agromaus", Srbobranci preuzimaju inicijativu i 3 minuta pre kraja, Mijić postiže odlučujući gol i odvodi ekipu " Srbobran" u finale.

U drugom polufinalnom meču žestoka borba se vodila izmedju ekipa "Azzuri" i "Kafe bar Mont". Tim "Azzuri", sačinjen od fudbalera iz Nadalja, diktirao je tempo meča, ali ipak pobedu odnosi iskusnija ekipa Monta rezultatom 2:1.

Pobednička ekipa

Poslednjeg dana turnira, u borbi za treće mesto ekipa Agronaus nadigrala je Azzure. Pobedu su obezbedili rezultatom 6:3.

Finalna utakmica, kao sto se moglo očekivati, bila je ukrašena prelepim driblinzima i golovima. Na kraju, titula najboljih i nagradu od 22.000din odnosi ekipa "Kafe bar Mont" predvodjena kapitenom Mudrinski Davidom.

Drugoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 12.000din, a trećeplasiranoj 6.000din.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign