Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

POKLONI PUTUJU NA KOSOVO I METOHIJU


Udruženje "Ruka spasa" organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za ugroženu decu Kosova i Metohije, a akcija je krunisana priredbom koju je ovo udruženje uz podršku lokalne samouprave i prijatelja Udruženja organizovalo u prepunoj sali Malog pozorišta....


Kako je rekla Savka Lazić, predsednica Udruženja "Ruka spasa" sve što je prikupljeno tokom ove akcije biće isporučeno kada se za to steknu uslovi, a posrednik će biti Crveni krst.

Akcija “Ne zaboravimo decu sa Kosova i Metohije“ nije završena i trajaće i narednih dana, tako da svi koji žele da učestvuju i daju svoj doprinos to mogu da učine tako što će kontaktirati Savku Lazić.

Ona se prilikom obraćanja prisutnima na priredbi pre svega zahvalila svima koji su podržali ideju i učestvovali u realizaciji, a to su lokalna samouprava, Mesne zajednice Srbobran, Turija i Nadalj, opštinski Centar za socijalni rad, Unija žena SNS, Forum žena SPS, SUBNOR, sve Osnovne i Srednja škola u opštini Srbobran, Predškolska ustanova “Radost“, KUD-ovi “Bard“ i “Ivanjsko cveće“, Gradski hor “Zora“, sekcija modernog plesa “Zvezdice“, Plesni klub “Master dens“, kao i pojedinci koji su donirali na različite načine ovu humanitarnu akciju.

U ime lokalne samouprave na kraju priredbe obratila se Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine Srbobran:

Članice Udruženja "Ruka spasa" svojeručno su uradile 200 kompleta kapa i šalova za decu Kosova i Metohije.

Izdvajamo zajednički nastup Gradskog hora "Zora" i dece iz predškolske ustanove Radost koji su zajednički na početku priredbe otpevali pesmu "Ovo je Srbija".

Inače, Facebook je praktično preplavljen video zapisima i fotografijama sa ovog događaja što jasno govori da je akcija potvrdila svoju svrsishodnost, a da su većinom posetioci priredbe ovaj događaj napustili zadovoljni.

GALERIJA SA FOTOGRAFIJAMA SA PRIREDBE

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.11.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin