Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Socijalistička partija Srbije sutra će podneti prijavu protiv NN lica zbog lažnog predstavljanja i narušavanja ugleda partije, kaže se u saopštenju koje smo večeras dobili.


U toku dana grupa nepoznatih lica u Nadalju su pokušali da svojim delovanjem i lažnim predstavljanjem nanesu štetu i naruše ugled Socijalističke partije Srbije.

Odmah po saznanju da su se u Nadalju pojavili neki nepoznati ljudi koji ulaze u kuće građana, predstavljaju se kao aktivisti Socijalističke partije Srbije i nude novac, od dve, tri, pet hilljada dinara za glas na predstojećim izborima, naši aktivisti su pokušali da saznaju ko su ta lica i da stupe sa njima u kontakt. Nažalost nismo uspeli, jer čim su naši aktivisti stigli, oni su automobilom pobegli u nepoznatom pravcu.

Obaveštavamo javnost da se Socijalistička partija ne bavi ovakvim stvarima, da se nikad nije bavila i neće se baviti ni ubuduće.

Uspeli smo da zabeležimo registarski broj tablica automobila kojim su u Nadalj došli ovi lažni aktivisti SPS i u toku sutrašnjeg dana podnećemo prijavu policiji i tražiti da se pokrene istraga.

Smatramo da je ova akcija lažnog predstavljanja i nuđenja novca građanima podmukao pokušaj diskreditacije i grubo narušavanje ugleda i autoriteta koji Socijalistička partija Srbije, naš predsednik Zoran Mladenović, ali i članovi naše partije imaju u našoj opštini. Smatramo da je ova prljava kampanja usmerena da okalja ugled i dostojanstvo koji imamo u našem narodu. 

Zbog toga obaveštavamo građane da se u predizbornoj kampanji Socijalistička partija Srbije sigurno neće baviti kupovinom glasova. Trudićemo se da predstavimo naš program, naše ciljeve i na taj način dobijemo poverenje građana da sprovodimo politiku za koju se zalažemo, a to su socijalna pravda i jednake šanse za sve građane. Da Srbobran, Turija i Nadalj budu svima bolji.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 50
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen