Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/18/saoptenje-za-javnost/

Verzija za tampu / To ScreenviewSAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Socijalistička partija Srbije sutra će podneti prijavu protiv NN lica zbog lažnog predstavljanja i narušavanja ugleda partije, kaže se u saopštenju koje smo večeras dobili.


U toku dana grupa nepoznatih lica u Nadalju su pokušali da svojim delovanjem i lažnim predstavljanjem nanesu štetu i naruše ugled Socijalističke partije Srbije.

Odmah po saznanju da su se u Nadalju pojavili neki nepoznati ljudi koji ulaze u kuće građana, predstavljaju se kao aktivisti Socijalističke partije Srbije i nude novac, od dve, tri, pet hilljada dinara za glas na predstojećim izborima, naši aktivisti su pokušali da saznaju ko su ta lica i da stupe sa njima u kontakt. Nažalost nismo uspeli, jer čim su naši aktivisti stigli, oni su automobilom pobegli u nepoznatom pravcu.

Obaveštavamo javnost da se Socijalistička partija ne bavi ovakvim stvarima, da se nikad nije bavila i neće se baviti ni ubuduće.

Uspeli smo da zabeležimo registarski broj tablica automobila kojim su u Nadalj došli ovi lažni aktivisti SPS i u toku sutrašnjeg dana podnećemo prijavu policiji i tražiti da se pokrene istraga.

Smatramo da je ova akcija lažnog predstavljanja i nuđenja novca građanima podmukao pokušaj diskreditacije i grubo narušavanje ugleda i autoriteta koji Socijalistička partija Srbije, naš predsednik Zoran Mladenović, ali i članovi naše partije imaju u našoj opštini. Smatramo da je ova prljava kampanja usmerena da okalja ugled i dostojanstvo koji imamo u našem narodu. 

Zbog toga obaveštavamo građane da se u predizbornoj kampanji Socijalistička partija Srbije sigurno neće baviti kupovinom glasova. Trudićemo se da predstavimo naš program, naše ciljeve i na taj način dobijemo poverenje građana da sprovodimo politiku za koju se zalažemo, a to su socijalna pravda i jednake šanse za sve građane. Da Srbobran, Turija i Nadalj budu svima bolji.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign