Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

SARADNJA ŠKOLA I POLICIJE


Danas je u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" održano predavanje za učenike četvrtog razreda "Prevencija i zaštita dece od zloupotrebe opojnih droga i alkohola"


Predavanje je četvrtacima održao policijski službenik PS Srbobran Stojan Samardžija, a prisustvovale su i učiteljice Vesna Krstić i Aleksandra Lazić, kao i školski psiholog Violeta Pivnički. Ovo predavanje deo je zajedničkog projekta Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije pod nazivom "Osnovi bezbednosti dece".

Tokom predavanja učenici su mogli čuti o štetnosti i opasnosti koje sa sobom nosi zloupotreba alkohola i narkotičkih sredstava, ali su takođe obrađene i teme opšte bezbednosti dece, zaštite dece od trgovine ljudima, kao i bezbednosti dece na interenetu i društvenim mrežama. Učenici su veoma zainteresovano pratili predavanje, a nakon toga su se uključivali svojim pitanjima i primerima iz svakodnevnog života, na koja su dobila odgovor od policijskog službenika, svojih učiteljica i psihologa.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.11.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin