Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SPS ODRŽAO 10. KONFERENCIJU OPŠTINSKE ORGANIZACIJE


U sali Malog pozorišta u Srbobranu, na redovnoj Konferenciji jednoglasno podržali Ivicu Dačića za predsednika partije, u susret Kongresu SPS-a koji će se održati 22. decembra ove godine...


Počelo je intoniranjem Internacionale i himne "Bože pravde", a Konferenciji je prisustvovalo preko 60 delegata iz Srbobrana, Turije i Nadalja. Kao gost govorio je dr Goran Latković, predsednik Južnobačkog okruga SPS.

Delegati na Konferenciji kojom je predsedavao Zoran Mladenović, izabrali su delegate koji će ih zastupati na jubilarnom X Kongresu SPS 22. decembra i  jednoglasno su podržali predlog da na čelu Socijalističke partije ostane Ivica Dačić, aktuelni predsednik partije i ministar u Vladi Srbije.

Na Konferenciji je Branislava Sekulić pročitala delove dokumenta "Objava za 21. vek" koji je u susret partijskom kongresu napisao dr Predrag Marković. Ovaj dokument će u celosti biti predstavljen upravo na Kongresu socijalista.

- Biti socijalista, znači biti humanista, voleti druge ljude, verovati i zalagati se za pravedno društvo, za društvo jednakosti i solidarnosti u kome ćemo svi pristojno živeti, rekao je između ostalog, obraćajući se delegatima Konferencije, dr Latković, osvrnuvši se na dokument "Objava za 21. vek" nazvavši ga sublimacijom svega onoga što Socijalistička partija predstavlja danas, uz osvrt na njen istorijski put, trajanje i izazove kroz koje je prošla.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2018.12.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen