Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRVACI DRŽAVE SA HIPODROMA!


Konjički klub "Vranac" iz Srbobrana treći put u poslednjih pet godina ponosno je poneo titulu najuspešnijeg kluba u konjičkom sportu. Još jednom iza "Vranca" ostali su klubovi iz Subotice, Beograda, Požarevca, Leskovca, Sombora...


U konkurenciji za tutulu najuspešnijeg kluba ovogodišnje sezone borilo se 26 klubova iz Srbije, a klub iz Srbobrana dokazao je još jednom da vrednim, marljivim i organizovanim radom mogu da se postignu zavidni rezultati i iz male sredine kakva je naša.

- Ovo je veliki uspeh i potvrda kvalitetnog rada svim našim članovima. Ipak, 15 godina nije kratak period, trebalo je od anonimnog kluba sa dna napraviti najbolji u državi, animirati najbolje vozače i vlasnike da budu deo nas, privući jake sponzore, napraviti najbolje trke i probiti granice zemlje. Mi smo sami održavati 9 ha hipodroma. Bez lažne skromnosti, cena ovog nesvakidašnjeg uspeha je moje slobodne vreme, ali i trošenje privatnih kredita za hipodrom, rekao je za naš portal Željko Vujanović, predsednik kluba i dodao:

- Posebno želim da istaknem veliki uspeh našeg člana Borisa Kečenovića koji je na kraju sezone došao kao šlag na tortu i začinio ionako uspešnu sezonu.

On je pre tri dana na Siciliji učestvovao na Mediteran kupu. Ukupno dvanest zemalja ima svoje predstavnike u asocijaciji koja organizuje ovo veliko, konjičko takmičenje. Naš član Boris osvojio je ovo veliko međunarodno takmičenje i doneo u Srbiju titulu šampiona.

Na kraju Vujanović najavljuje promene za narednu godinu:

- Ovaj rezultat koji smo postigli, bez sumnje je nešto što nas čini ponosnim, ali je i obavezujući, tako da spremamo i neke promene u klubu za sledeću godinu, ali još je rano da se o tome govori. Naša skupština je u februaru i to će biti prilika da razgovaramo o svemu pa i o planovima i organizaciji za naredni period.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2018.12.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin