Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1822/prvaci-drave-sa-hipodroma/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRVACI DRŽAVE SA HIPODROMA!


Konjički klub "Vranac" iz Srbobrana treći put u poslednjih pet godina ponosno je poneo titulu najuspešnijeg kluba u konjičkom sportu. Još jednom iza "Vranca" ostali su klubovi iz Subotice, Beograda, Požarevca, Leskovca, Sombora...


U konkurenciji za tutulu najuspešnijeg kluba ovogodišnje sezone borilo se 26 klubova iz Srbije, a klub iz Srbobrana dokazao je još jednom da vrednim, marljivim i organizovanim radom mogu da se postignu zavidni rezultati i iz male sredine kakva je naša.

- Ovo je veliki uspeh i potvrda kvalitetnog rada svim našim članovima. Ipak, 15 godina nije kratak period, trebalo je od anonimnog kluba sa dna napraviti najbolji u državi, animirati najbolje vozače i vlasnike da budu deo nas, privući jake sponzore, napraviti najbolje trke i probiti granice zemlje. Mi smo sami održavati 9 ha hipodroma. Bez lažne skromnosti, cena ovog nesvakidašnjeg uspeha je moje slobodne vreme, ali i trošenje privatnih kredita za hipodrom, rekao je za naš portal Željko Vujanović, predsednik kluba i dodao:

- Posebno želim da istaknem veliki uspeh našeg člana Borisa Kečenovića koji je na kraju sezone došao kao šlag na tortu i začinio ionako uspešnu sezonu.

On je pre tri dana na Siciliji učestvovao na Mediteran kupu. Ukupno dvanest zemalja ima svoje predstavnike u asocijaciji koja organizuje ovo veliko, konjičko takmičenje. Naš član Boris osvojio je ovo veliko međunarodno takmičenje i doneo u Srbiju titulu šampiona.

Na kraju Vujanović najavljuje promene za narednu godinu:

- Ovaj rezultat koji smo postigli, bez sumnje je nešto što nas čini ponosnim, ali je i obavezujući, tako da spremamo i neke promene u klubu za sledeću godinu, ali još je rano da se o tome govori. Naša skupština je u februaru i to će biti prilika da razgovaramo o svemu pa i o planovima i organizaciji za naredni period.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign