Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

RADUJEM SE PONOVNOM SUSRETU SA SRBOBRANCIMA


Ovo je za naš portal rekao Bane Krstić, vođa grupe "Garavi sokak" koja će svojom pesmom na Trgu SLOBODE, Srbobrance uvesti u Novu 2019. godinu...


Po prvi put lokalna samouprava organizuje zajednički doček Nove godine na Trgu SLOBODE, a najavljen je koncert grupe "Garavi sokak" i ponoćni vatromet. Pored toga točiće se besplatan čaj, kuvano vino, a članovi udruženja Kobasicijada će biti zaduženi za dobar zalogaj, tako da će biti i čuvenih turinskih kobasica.

- Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo ovu godinu ispratiti i dočekati novu sa našim dobrim prijateljima Srbobrancima koji su nas uvek lepo dočekali i gde smo uvek imali dobre koncerte. Nema razloga da tako ne bude i ovaj put, rekao je za Srbobran.net Bane Krstić i dodao:

- Dolazimo u punom sastavu u standardnoj postavi od šest članova, a gost sastava biće koncert majstor na tamburaškom primu Saša Šćitaroci. Sviraće se stare i nove pesme iz cele karijere Garavog Sokaka. Ovaj koncert za nas ima poseban značaj. U ponoć, dok nebo iznad Srbobrana bude šarao vatromet, Garavi Sokak će započeti 30 godinu rada na muzičkoj sceni.

- Pozivamo sve Srbobrance da dođu na Trg SLOBODE i da zajedno uz pesmu, veselje i kuvano vino ispratimo staru i dočekamo Novu godinu, rekao nam je na kraju Bane.

S.N.
  

Postavio: Administrator dana 2018.12.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin