Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

IZABRANI NAJBOLJI SPORTISTI U 2018.GODINI


Sportski savez opštine Srbobran za najuspešnijeg sportistu u 2018.godini proglasio je odbojkašicu iz Turije, Goranu Mrđan, a za najuspešniji sportski kolektiv, Ženski košarkaški klub „Srbobran".


Gorana Mrđan je sportom počela da se bavi sa devet godina.Ove godine Gorana u paru sa Aleksandom Aleksić osvojila je prvenstvo Srbije u odbojci na pesku  i proglašena je za najbolju igračicu lige. Član je Ženskog odbojkaškog kluba Novi Sad gde aktivno igra i svojim iskustvom pokušava da usmeri mlade odbojkašice ka njihovim budućim uspesima.

Gorana Mrđan je rođena 1990. godine. Osnovnu školu završila je u Turiji, Gimnaziju „Svetozar Marković“ u Novom Sadu, a potom  osnovne akademske studije hemije na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Prirodno matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.Na istom Departmanu radi kao asistent na fakultetu i završava doktorat.

Za najuspešniji sportski kolektiv u 2018. godini Sportski savez opštine Srbobran proglasio je Ženski košarkaški klub „Srbobran“. Klub je najmasovnija sportska organizacija u opštini Srbobran sa stotinak članica od školice košarke do seniorske selekcije i među tri najmasovnija ženska košarkaška kluba u Republici Srbiji. Nagradu je primio predsednik kluba Milorad Subić, koji se kratkim govorom, u ime svih dobitnika, zahvalio organizatorima.

Na svečanoj dodeli nagrada najuspešnijim sportistima i kolektivima koju na kraju godine tradicionalno organizuje Sportski savez naše opštine dodeljene su i sledeće nagrade:

Upravni odbor Sportskog saveza opštine Srbobran odlučio je da ove godine za najuspešniju mladu sportistkinju proglasi Tijanu Jocić,našu mladu i perspektivnu teniserku.

U muškoj kategoriji mladih nada Sportski savez proglasio je kao najboljeg Nikolu Jovanovića, člana Džudo kluba Turija.

Sportski savez dodelio je ove godine specijalnu nagradu najmlađem perspektivnom sportisti – Milanu Mimi Vidiću, devetogodišnjem dečaku iz Turije koji od 2017.godine trenira fudbal u Crvenoj Zvezdi i trese mreže protivničkih klubova.

Sportski savez opštine Srbobran i ove godine dodelio je nagradu za najuspešniju školu sporta. Dobitnik je škola sporta Džudo kluba „Turija“.

Godišnju nagradu za razvoj rekreativnog sporta Sportski savez je ove godine dodelio Todoru Šimpragi.

Sportski savez opštine Srbobran je ustanovio nagradu za poseban doprinos i izuzetan značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran iz oblasti sporta. Ovo priznanje je dobio Rafajlović Danijel, član Udruženja sportskih ribolovaca „Šaran“iz Srbobrana.

Sportski savez opštine Srbobran za najuspešnijeg trenera u 2018. godini proglasio je Subić Branku, trenera mlađih selekcija u Ženskom košarkaškom klubu „Srbobran“.

Sportski savez opštine Srbobran i ove godine dodelio je nagradu za sveukupni učinak u oblasti sporta. Ovaj put dobinik nagrade je Zdravko Šandin.

Nagrade najboljima dodelili su predasednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, član Opštinskog veća zadužen za sport, Jovica Andrić i predsednik Sportskog saveza opštine Srbobran, Stefan Šijačić.

Ove godine za medijsku promociju sporta priznanja Sportskog saveza dobili su Darko Vujinović, Laslo Paracki i Aleksandar Berić.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.12.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen