Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRANCI PROSLAVILI NOVU GODINU NA TRGU SLOBODE, A PAROŠKI OBIŠAO SVE DEŽURNE SLUŽBE


Vatromet u ponoć i muzika grupe Garavi Sokak obeležili su ispraćaj stare i doček nove 2019.godine u Srbobranu. Veliki broj Srbobranaca i gostiju bio je u novogodišnjoj noći u dobrom raspoloženju uz kuvano vino, turinske kobasice i topli čaj...


Najveći broj naših sugrađana doček Nove godine proveo je uz bogatu trpezu, piće i veselje u porodičnom okruženju, ali su mnogi u susret ponoći izašli na Trg slobode, gde je lokalna samouprava organizovala besplatan doček 2019.godine. Društvene mreže su eksplodirale od fotografija sa dočeka uz najlepše novogodišnje želje.

Nezapamćeni vatromet u Srbobranu, tačno u ponoć osvetlio je nebo i najavio je dolazak 2019.godine. Prepuni Trg slobode bio je mesto radosti, poljubaca, zagrljaja i srdačnih čestitku za Novu godinu.

- Prijatelji, Srbobranci, Turijci i Nadaljčani, pre svega čestitam vam Novu, 2019. godinu, da je proslavimo u zdravlju i veselju, i da nas uvek prati dobro raspoloženje i radost. Zajedno možemo mnogo i od 2019. godine očekujem da nam donese više uspeha, sreće i zadovoljstva. Učinimo dobre stvari u našim porodicama, učinimo sve kako bi naš Srbobran, naša Turija i Nadalj bili bolji i lepši. Želim vam puno zdravlja, sreće i radosti, i da na našim licima u godini koja počinje bude više osmeha, bile su reči predsednika opštine Radivoja Paroškog koji je svim gostima okupljenim na Trgu prvi čestitao Novu godinu.

Po prvi put jedan predsednik opštine u novogodišnjoj noći, sa svojim najbližim saradnicima posetio je one koji su u novogodišnjoij noći bili na svojim radnim mestima i brinuli da sve funkcioniše dok traje slavlje.

Zajedno sa saradnicima, Branislavom Sekulić, pomoćnicom predsednika opštine, Radivojem Debeljačkim i dr Ilijom Gazepovim, članovima Opštinskog veća, Ninoslavom Jokanovićem, predsednikom Saveta MZ Srbobran, i Slobodanom Subićem, direktorom Centra za sport i turizam, Paroški je obišao Policijsku stanicu Srbobran, Vatrogasnu jedinicu, Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i toplanu JKP "Graditelj", a dežurne darivao prigodnim novogodišnjim poklonima.

Takođe sa svojim najbližim saradnicima, Paroški je tokom 31.decembra podelio vreme sa korisnicima usluga Narodne kuhinje i u Srbobranu, Turiji i Nadalju. U pratnji Deda Mraza podelili su praznične prehrambene pakete, novogodišnje paketiće za decu, kolače, pletene kape, šalove i rukavice, igračke i druge poklone. Kako se čulo tokom poslednjeg dana sada već prošle 2018.godine, vodilo se računa da svako oseti draž praznika i u Novu godinu zakorači sa nadom i željama za bolju i uspešniju Novu godinu.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2018.12.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin