Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1866/u-subotu-finale-novogodinjeg-futsal-turnira/

Verzija za tampu / To ScreenviewU SUBOTU FINALE NOVOGODIŠNJEG FUTSAL TURNIRA!


Kao što smo najavili sinoć su odigrani prvi polufinalni mečevi na Novogodišnjem futsal turniru, tako da smo dobilli i prve finaliste. Turnir se danas nastavlja,a u subotu ćemo dobiti i pobednike turnira.


Tokom odigravanja završnih utakmica za prvo mesto, kao i utakmica za treće mesto na turniru, odvijaće se i izvlačenje nagrada (5x2 letovanja u Sutomoru) za sve one koji su kupovinom tiketa podržali humanitarni karakter turnira.

Kako saznajemo od organizatora do danas je prodato oko 700 tiketa, a svi koji žele da kupovinom tiketa podrže akciju pomoći siromašnima i pokušaju da osvoje jednu od nagrada mogu to da urade i tokom održavanja turnira danas i sutra.

Utakmice poslednjeg dana trurnira igraće se po uzrasnim kategorijama. Najpre na teren će izaći petlići u borbi za treće mesto, potom finale u ovoj uzrasnoj kategoriji, da bi se odigravanje istim principom nastavilo do finala seniorskih ekipa.

Organizatori su pozvali publiku da dođe na polufinalne utakmice koje se igraju danas, kao i u subotu na završnicu turnira.

Plasman u finale u četvrtak su ostvarili:

- One team 1

- Ljuba plus

- VMR Alatnica

- Kraljevina Srbija

Današnji raspored:

S.N.

Foto: DK

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign