Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PROPAO IM MEDENI MESEC ZBOG PROPUSTA AGENCIJE


Novosadska agencija dan pred put otkazala plaćeni aranžman Tatjani i Srđanu Mikoviću


Prenosimo članak koji je objavljen u Večernjim Novostima. Reč je o neprijatnosti koju su doživeli naši sugrađani Srđan i Tatjana Miković. Razgovarali smo sa Srđanom, koji nam je potvrdio pisanje Novosti. Zato prenosimo pisanje Novosti u celosti.

SUPRUŽNICI Tatjana i Srđan Miković iz Srbobrana nisu otišli na svoj medeni mesec u Egipat, jer im je, kako kažu, novosadska agencija "Go travel", samo dan pred polazak, otkazala već uplaćeni put. Ostali su bez odmora, ali i bez mogućnosti da to putovanje zamene za neku drugu destinaciju.

Kako navode u pismu koje su poslali, supružnici Srđan i Tatjana Miković, paket-aranžman u iznosu od 1.116 evra isplatili su u kešu agenciji "Go travel" u Novom Sadu, koja je subagent agencije "1 A travel".

- Kada smo otišli u "1 A travel" da uplatimo osiguranje, saznali smo da naših imena nema na spisku putnika - navodi se u pismu bračnog para Miković. - Kada smo nazvali "Go travel", rekli su nam da se spakujemo i opustimo, jer mi sigurno idemo. Uradili smo sve kako su nam rekli, ali smo dan pred put dobili SMS poruku da nam je putovanje otkazano. Naš medeni mesec je upropašćen jer smo ostali bez putovanja, ali i sredstava za bilo koju drugu opciju. Zamenu nam nisu ni ponudili.

Turistička inspekcija obišla je obe agencije i uradila inspekcijiski nadzor. Kako su nam rekli, rezultati će biti poznati danas, kao i mere koje će biti preduzete povodom toga. "Novosti" nezvanično saznaju da je propust napravila agencija "Go travel".

- "Go travel" je dobio uplatu za četiri rezervacije za Egipat, a agenciji "1 A travel" je najavila samo dva putnika i za njih uplatila svega 200 evra, što nije ni 50 odsto od vrednosti aranžmana - kaže izvor "Novosti".- Bez obzira na to, u agenciji "1 A travel" su potvrđene rezervacije i to dvoje ljudi je otišlo. Za preostale putnike u agenciji su saznali tek kada su došli da naprave putno osiguranje u poslovnici u Novom Sadu. Iz agencije "Go travel" su uzeli novac i nikome to nisu prijavili, a u "1 A travelu" nisu ni imena ovih putnika imali. Inspekcija je odmah pozvana i čeka se da završi svoj posao.

ČEKAJU IZVEŠTAJ

Dok se ne završi istraga i ne bude urađen izveštaj turističke inspekcije ne želimo ništa da komentarišemo, kratko su nam rekli u agenciji "Go travel" u Novom Sadu.

večernje novosti 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 64
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen