Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

KRALJEVINA SRBIJA POBEDNIK NOVOGODIŠNJEG FUTSAL TURNIRA


U subotu uveče, proglašenjem pobednika završen je III Novogodišnji futsal turnir u Srbobranu. Za pehare najboljih ove godine takmičilo se preko 80 ekipa i bio je ovo jedan od najmasovnijih turnira u Vojvodini.


Ekipa Kraljevina Srbija pobednik je III Novogodišnjeg turnira u futsalu, u finalu bili su bolji od tima Baki Dom plus. Treće mesto pripalo je ekipi Gradina sistem iz Temerina.

Na najboljeg igrača turnira izabran je Predrag Pejović (Kraljevina Srbija), najbolji strelac je Darko Tešanović (Baki Dom plus), a najbolji golman Alen Marković (Baki Dom plus). U seniorskoj kategoriji prvacima je pripalo 200.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi 100.000 dinara, a trećeplasiranoj 50.000 dinara.

U kategoriji veterana pobednik je ekipa Leteći Holanđanin iz Vrbasa, videšampion je ekipa VMR Alatnica, a treća ekipa iz Bačkog Jarka - Mladost Maks Bet. Uz pehare i medalje, i u ovoj kategoriji podeljene su novčane nagrade - 50.000, 30.000 i 20.000 dinara.

U konkurenciji petlića, odnosno dečaka 2006. godište i mlađih, prvo mesto pripalo je Acovoj bandi, drugi je bio One team, a treće mesto je pripalo ekipi Front liners.

U konkurenciji pionira do šampionske titule stigla je domaća ekipa Ljuba plus, drugi su dečaci iz ekipe Komšije Vrbas, a treće mesto osvojio je tim Konama.

Za najbolje u mlađim kategorijama obezbeđeni su novčani vaučeri za kupovinu opreme u prodavnicama Sport vision.

Finalni dan odigran je pred prepunom halom Centra za sport i turizam.

Utakmice finala ispratio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški. Opština Srbobran bila je pokrovitelj turnira, a evo njegovih utisaka nakon dodele priznanja najboljima:

- Utisci sa Novogodišnjeg futsal turnira su odlični a čujem i od predstavnika ekipa iz drugih gradova da je sve bilo organizovano na najvišem nivou. To govori i o tome da smo Centar sa sport i turizam određenim investicijama i boljim upravljanjem doveli do nivoa da može da organizuje ovako veliko takmičenje. Sve je proteklo u najboljem redu, nije bilo incidenata, i nema sumnje da je sport pobedio, a Srbobran je imamo priliku da uživa u vrhunskom sportskom događaju. Posebno sam zadovoljan činjenicom da Srbobran uspeva da redovnim održavanjem svojih vrednih manifestacija raznih vrsta, postane veoma živ i posećen. Imamo kulturno i sportsko leto, sa kulturnim i sportskim aktivnostima se ne staje ni tokom zime, građani se okupljaju na trgovima, u ustanovama, i cilj nam je da imamo aktivan život tokom cele godine, a sve što radimo radimo za sve građane Srbobrana, Turije i Nadalja. Sve ekipe koje su na turnir stigle iz susednih gradova poneće se sobom lepe utiske iz Srbobrana i to je za nas čast i dokaz da smo dobro obavili sve zadatke, rekao je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, nakon uručenja pehara i drugih nagrada.

Galeriju sa preko 100 fotografija možete videti OVDE.

S.N.

Foto:DK 

Postavio: Administrator dana 2019.01.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen