Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

BATEZ I PAROŠKI OTVORILI KUGLANU


Kuglana nakon deset godina od kako je "stavljen ključ u bravu" predata sportistima na upotrebu. Simbolično prve kugle u renoviranoj kuglani bacili su pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez i Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.


Zahvaljujući investiciji lokalne samouprave i pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Srbobran je dobio savremenu kuglanu i na taj način je zaokružen infrastrukturni plan za halu sportova. Ovom investicijom i današnjim otvaranjem kuglane hala sportova u potpunosti je renovirana i služi sportistima, rekreativcima i učenicima.

Evo šta su nakon otvaranja kazali Radivoj Paroški i Vladimir Batez:

Nakon otvaranja kuglane predstavnicima 20 sportskih klubova koji su članovi Sportskog saveza naše opštine kao donacija opštine uručene su trenerice. Svaki klub je u skladu sa potrebama dobio komplet trenerki za svoje igrače, a ukupno je podeljeno 260 trenerki.

Prilikom uručenja trenerki, predsednik Paroški je naglasio da naš lokalna samouprava značajna sredstava ulaže u razvoj sporta i infrastrukture, podsećajući da je u ovu svrhu prošle godine uloženo preko 40 miliona dinara. On je takođe naglasio da je prioritet opštine da se pruži podrška pre svega amaterskom bavljenju sportom, a oni klubovi koji imaju ambicije da streme ka profesionalnim visinama moraju vrlo dobro da razmisle da li mogu finansijski da obezbede tu vrstu kompeticije i pronađu sponzore koji će ih pratiti na tom putu.

- Za jednu malu opštinu kao što je naša, sredstva koja izdvajamo za razvoj sporta su prilično velika, ali svesni smo koliko je važno da nam se deca razvijaju zdravo i koliki je značaj sporta u tome. Zbog toga želimo da pomognemo svim  klubovima i da na taj način obezbedimo da sva deca koja žele da se bave sportom imaju adekvatne uslove i svoje želje i htenja mogu da realizuju. 

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2019.01.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen