Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

UNIJA ŽENA OO SNS OSUDILA NAPADE NA ŽENE


Sinoć je održana Konferencija za medije koja je bila posvećena, kako je rečeno, sve češćim napadima na žene koji dolaze iz opozicionog Saveza za Srbiju.


Konferencija je održana u prostorijama Srpske napredne stranke a govorila je Milena Alargić, predsednica Unije žena ove političke organizacije. Ona je iznela stav kako Unije žena tako i celokupnog Opštinskog odbora.

- Najoštrije osuđujemo vrlo opasne optužbe i pretnje iznete na račun predsednice Narodne skupštine Maje Gojković, premijerke Ane Brnabić, na račun supruge pokojnog Olivera Ivanovića koji je mučki ubijen, Milene Ivanović, i na račun svih drugih žena koje su ovih dana u medijima i na društvenim mrežama najbesomučnije vređane i nazivane najpogrdnijim imenima. Koristeći tuđu tragediju kao politički instrument, tamo nekog saveza za Srbiju, krajnje je podlo i kukavički, i mislim da to ne zaslužuje niko. Uostalom po mom ličnom mišljenju bolje im pristaje naziv Savez protiv Srbije, jer su do sada dokazali da ne vole zemlju, da rade protiv nje, a pokazuju i da su nesposobni da se bave ozbiljnim političkim temama kao što su teme problema Kosova, demografije i ekonomije, kazala je između ostalog Alargić i zaključila:

- Naša poruka je jasna i ona glasi – ne plašimo se, neprihvatamo i nepristajemo na uvrede i diskriminatorski odnos prema bilo kojoj ženi i prema bilo kom čoveku. Mi hoćemo da ovo nasilje stane, jer predstavnici Đilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza nisu pristojna Srbija za koju se borimo.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2019.01.23   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen